Monday, 23 May 2011

Rindu :/

Hoi budak. Aku rindu kau la bangang. Asal lambat sangat kau topup? HAHA. Tunggu habis exam bila la kan. Bertahun le*cehh. Aku nak tanya kau buat apa, dah makan ke belum, dah siap homework ke apa. ARRrr. Rindu le xD Haha. Gedik sekali skala takpe kan? Jgn tiap tiap hari, huahua. Lain kali jgn buat org macam nih eh? Baibai.


don't forget to click like and leave your comment okayy!

Saturday, 21 May 2011

Tittle? No act :)

Post kedua. Bukan one new post ehh. Tgk betul betul. Hehe. Hari nih dah 21 hari aku duduk rumah kyla. HOHO, best :D Tak bosan duduk rumah dia. Pagi pagi tadi online. Pastuh, Najiha punya status terima kasih kerana buat dia dgn aku clash . setan (: Haa, aku terus IM dia. Cakap la kenapa clash? Adalah dia kata. bla bla bla. Haha, kesian kau. Baru couple terus clash. Sabar je ehh? Aku turut bersimpati*cehh. Hemmm. Hari nih edit blog. HAHA. Makin serabut. Gila -.- Hehe. Kasut Tumit Tinggi? ERRrr, nak sangat kasut tinggi. Esp, warna merah. Hah.



Kalau orang tak cantik pakai kasut tuh. TERUS CANTIKK. Serius. Kan? So, kalau apa apa nak pilih barang. Pilih lah warna merah okey? Merah warna menyerlah. Jangan lah pilih warna hijau, coklat , dan pape lah. Haha -.- Hee, sampai sini je lah eh. Sikit lagi post? Apa wa herann. haha. Bai bai :)

don't forget to click like and leave your comment okayy!

Friday, 20 May 2011

Exam in my heart -.-

Hello.  One new post. Okey, ramai marah aku kenapa aku buang post yg dulu dulu. Haha. Najiha kata kenapa kau buang post? Alahh, kalau kau buang pun, post bukan byk pun. Haha. Jahat eh. Time tuh tgh gila sikit. Tuh la buat keje bodoh. Okey, hari ini exam Seni, Bm paper 1 dgn2. Okey, nak komen sikit. Hemmm, byk lah. Susah la kot. Dia org kata senang. Pada aku susah. Kan bangang kan.


Seni (objektif) - Mmg tak la nak dapat A. Tak baca buku. Mana tah nya nak dapat A. Kan kan?
Bm   (paper 1) -  Having many mistake -.- Whoaaa. Byk gila gila gila ahh. Huaa. Nak repeat balik. Boleh tak? GRRrr.
Bm   (paper 2) -  A little bit crazy when do this paper. Nak kata susah, tak la. Nak kata senang pun takkk. Heh. Gila.

Okey, hari nih update ni je. Sikit? Tahu dah. Tak payah cakap :) Baibai.
don't forget to click like and leave your comment okayy!